La dona afectada, que demana mantenir-se en l’anonimat, es mostra “indignada” amb la situació. El dolor li persisteix, explica que continua anant a fisioteràpia i que no pot fer segons quins moviments. De fet, utilitza encara crosses per caminar. I és que la síndrome de Sudeck es cura, “però triga temps perquè està relacionada amb el sistema nerviós”. Per això no entén la decisió de la CASS, que considera injusta i que preveu recórrer.
De fet, explica que en la visita del 15 de març a la CASS la doctora que la va atendre la va revisar tenint en compte, més enllà de la lesió, una malaltia crònica que pateix des de fa anys. “Una malaltia que no té res a veure amb la baixa”, remarca. Però la metgessa va considerar que estava estabilitzada de les lesions que pateix.
L’afectada, assegura, a més, que no se li va notificar l’alta degudament. Se’n va assabentar perquè la van trucar de la feina -la legislació preveu que en aquests casos cal comunicar-ho a l’assalariat, a l’empresa i al prestador de salut que ha tramitat la baixa. Per aquest motiu va intentar contactar amb la CASS tant per telèfon com per correu i no va rebre cap resposta, fins que al cap d’uns dies la van citar personalment per fer-li arribar la comunicació de l’alta.
A més, en la resolució consta que se li denega una petició d’invalidesa, “una cosa que jo no he demanat”, per la qual cosa no entén la manera d’actuar per part de la parapública. Malgrat que va anar a recollir la comunicació amb crosses i fent evident que no està recuperada, des de la CASS l’única solució que li han donat és que presenti un recurs administratiu. Un procediment que assegura que tirarà endavant. Mentrestant no treballa perquè s’ha pogut agafar dies de vacances, però “amb 10 dies això no es cura”. I mentre espera una nova visita amb el seu metge es pregunta incrèdula com es poden donar aquestes situacions.
Comentaris (12)