Els jocs virtuals s’adapten a la distància social

Reprèn l’activitat a les instal·lacions de Caldea el centre de realitat virtual de Zero Latency a Andorra, amb la implementació d’una nova tecnologia que fa que els vuit jugadors que cada equip pot tenir com a màxim no puguin acostar-se a més de dos metres

120203099 169588124708942 6921130402166925406 n

La nova normalitat és tossuda. I com que la vella habitualitat no sembla voler tornar, almenys per ara, caldrà adaptar-s’hi. Això almenys és el que creuen els promotors de Zero Latency, l’empresa pionera en experiències de realitat virtual que permet llibertat de moviments en un espai de joc de mides considerables i amb diversos jugadors simultàniament. Vuit en concret. I com que són vuit els jugadors que pot tenir cada equip, la firma que opera a Andorra a través de la seva filial Virtual Diversió, ha hagut d’impulsar la tecnologia necessària per garantir la distància social.

Les experiències de Zero Latency a Andorra reprenen l’activitat des d’aquest divendres en les instal·lacions de Caldea, on Virtual Diversió té el seu centre d’operacions. Torna la realitat virtual que cal adaptar, això sí, a la realitat real. I més després d’un temps de clausura de l’activitat. La multinacional torna al mercat andorrà amb l’activació de la seva localització a Caldea. Això és possible gràcies a estrictes mesures i protocols de seguretat que li permetran reprendre l’activitat, però més enllà dels diversos sistemes d’higiene i seguretat que s’han implantat en tots els centres, el canvi més gran que la companyia ha adoptat ha estat a nivell tecnològic.

Els equips poden estar formats per un màxim de vuit jugadors.

A causa de que Zero Latency permet equips de joc de fins a vuit usuaris en espais completament diàfans, s’ha modificat l’algoritme de el sistema perquè mantinguin de manera automàtica l'anomenada distància social. És a dir, gràcies a la tecnologia de Zero Latency, es pot determinar a quina distància màxima es poden apropar entre si els jugadors, que reben un avís sonor i visual si estan a menys de dos metres. Es tracta d’un fet inèdit en el sector de l’entreteniment i en els conceptes d’oci en general. Es tracta d'una nova manera d’utilitzar la tecnologia per aplicar-la a el camp de la salut i la protecció de les persones en activitats d’oci.

Mesos després de tancar les seves portes, la marca que ofereix la tecnologia que ha revolucionat el mercat de la realitat virtual en més de 50 països d'arreu del món, com el Japó o els Estats Units, torna a triar Andorra com a enclavament europeu per continuar oferint una experiència inoblidable a tots els seus jugadors, els quals podran tornar a viure en primera persona enfrontaments amb zombis o incursions espacials per salvar la humanitat, sense cap tipus de latència, en temps real i en una qualitat 4K.

Etiquetes: