670.000 euros per la rotonda d’enllaç entre el vial de la Serra de l’Honor i la desviació massanenca

Territori ha ampliat la dotació pressupostària de l’obra adjudicada, inicialment per 8.359.026 euros, a la UTE formada per Cevalls i COPSA

Comentaris

Roda de premsa de presentació de la desviació de la Massana.
Roda de premsa de presentació de la desviació de la Massana. SFGA

El ministeri de Territori i Urbanisme ha ampliat en més de 670.000 euros el pressupost inicial destinat a les obres de construcció del nou desviament de la Massana. L’increment ve donat pel fet que una vegada l’UTE constructora ja hi és posada, al final del nou desviament si es té en compte el sentit nord-sud (o a l’inici si és a la inversa) s’hi farà una rotonda que connectarà el que serà pròpiament dit el desviament i el que s’anomena vial de la Serra de l’Honor. El punt rodó, justament, se situarà en aquest indret, a la Serra de l’Honor.

L’increment de la dotació pressupostària se situa dins dels paràmetres que estableix la llei. De fet, sobradament. I és que el contracte inicial d’adjudicació de l’obra de la construcció del desviament de la Massana és per una quantia de 8.359.026 euros. Les obres les assumeixen, en forma d’unió temporal d’empreses (UTE), les companyies Cevalls i COPSA. S’inclou ja la rotonda en el projecte per avançar tan com es pugui el projecte.

Comentaris

Trending