“Tenim una trentena o quarantena de músics a la cartera, però com les sessions són els dijous al matí, no sempre és fàcil trobar qui pugui venir cada mes”, explica el president de l’associació. Per això, volen ampliar el nombre de participants i, si és possible, arribar a doblar les dates perquè el projecte pugui arribar a més pacients. El projecte com a tal, va més enllà d’una sessió de musicoteràpia, ja que els voluntaris que en formen part no tenen una formació i una especialització per dur a terme una sessió d’aquestes característiques, per això, Gómez explica que el que fan és “animar l’UCI amb música” per millorar el benestar emocional dels pacients que es troben a la Unitat de Cures Intensives.
El principal objectiu de l’Associació de Músics és promoure les activitats que es duen a terme així com les polítiques que tenen en marxa per millorar la qualitat de vida del músic
Des de l’Associació de Músics també volen donar més visibilitat a la tasca que duen a terme i que la gent s’hi uneixi perquè puguin assabentar-se de les noves activitats i també sobre les polítiques que tenen en marxa per millorar la qualitat de vida del músic professional. Gómez ha detallat que aquestes serien: “l’educació del músic i la seva formació, la diferència entre un músic professional i un d’amateur i finalment les activitats que realitzem amb l’associació com per exemple festivals, esdeveniments puntuals o concerts”.
Pel que fa al nombre de membres, Gómez ha explicat que encara no poden comptar els socis oficialment, perquè estan acabant de treballar en l’estructura burocràtica per poder formalitzar els socis definitivament, ja que des de fa dos anys es troben en el procés de reactivació de l’associació. Això sí, exposa que actualment tenen uns 800 seguidors actius a les xarxes socials que estan pendents dels moviments que fan.
Comentaris