Sandra Tomàs confirma que ha deixat de ser militant de Demòcrates

La fins fa pocs dies presidenta del comitè parroquial d’Escaldes explica que la decisió es deu a “motius personals” i al fet que la participació activa en un partit “requereix un compromís que ara no puc honorar”

Sandra Tomàs
Sandra Tomàs

Ha deixat la presidència del comitè local de Demòcrates i, també, el partit. Sandra Tomàs, fins fa pocs dies màxima responsable parroquial de la formació, ha confirmat a Altaveu que s’ha donat de baixa com a militant. En aquest sentit, apunta que la decisió es deu a “motius personals” i al fet que estar activa dins de DA implica ara “un compromís” que no pot, ara mateix, assumir. Sí que assegura que, en el futur, seguirà la política, especialment pel que fa a l’acord d’associació.

Així ho ha apuntat Tomàs a preguntes d’Altaveu, després que, aquesta setmana, Demòcrates fes oficial el relleu al capdavant del comitè local. El lloc deixat per l’escaldenca l’agafarà la consellera comunal Gemma Bofarull. Ara bé, la seva antecessora ha explicat que el canvi no es limita només a l’òrgan parroquial, sinó que va més enllà.

“He deixat de militar a Demòcrates per motius personals i així ho vaig comunicar al partit”, ha comentat la ja ex coordinadora. Sense profunditzar en excés, sí que ha volgut posar en relleu que “la militància activa comporta un compromís que actualment no puc honorar”·.

Més enllà d’això, avança que la seva intenció no és pas allunyar-se del món polític. Al contrari, afirma que “hi continuaré interessada”. I, sobretot, pel que fa a l’acord d’associació. Sobre aquest afer, expressa “la voluntat de forjar-me una opinió sòlida sobre la qüestió”.

Comentaris (7)

Trending