El PS veu possible un canvi de cicle polític aliant-se amb Concòrdia i pel desgast de DA

La primera secretària de la formació manté que els socialdemòcrates són “alternativa real de govern” i veu més factible l’alternança a nivell nacional que comunal

Marta Pujol, primera secrtària del PS.
Marta Pujol, primera secrtària del PS.

La primera secretària del Partit Socialdemòcrata (PS), Marta Pujol, veu possible un canvi de cicle polític si la formació pacta amb una força “creixent” com pot ser Concòrdia i tenint en compte el “desgast” que creu que acumula Demòcrates. De fet, defensa que els socialdemòcrates “són alternativa real de Govern” i veu més factiva assolir una alternança a nivell nacional que no pas comunal.

Després dels mals resultats assolits en les eleccions generals i d’algun disgust en les comunals (tot i que també algunes alegries com a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany), Pujol reconeix que la situació pot desanimar, però reitera que si no veiés el partit amb opcions no s’hi mantindria. “Sempre l’he vist amb possibilitats de ser una alternativa real de govern, per això soc aquí”, exposa, afegint que a tres anys vista els veu “amb més opcions que altres vegades”.

La primera secretària del PS destaca que la formació compta amb un electorat “fidel” i que per tant, cal treballar “per fer-lo créixer”. Amb tot, reconeix que si s’arriba a un pacte amb “una força creixent com Concòrdia” es podria aconseguir el canvi de cicle polític perquè “també hi ha un desgast”. A la parròquia l’actual cònsol, Laura Mas, no es podrà tornar a presentar “i els caldrà trobar un candidat amb el mateix carisma”, per la qual cosa creu que “hi ha opcions”. A escala nacional, fins i tot, “ho veig més possible perquè el projecte de DA comença a estar esgotat i hi ha fins i tot moltes crítiques i descontentament que ve del seu propi electorat”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending