El PS segueix furgant en el serial de Grifols i demana més informació al Govern

Pere Baró ha demanat tots els acords signats entre l’executiu i la companyia des del 2023 i la inversió econòmica feta en estudis, el capital inicial del projecte i les obres finalitzades

Comentaris

El conseller general del PS, Pere Baró.
El conseller general del PS, Pere Baró. PS

El conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere Baró, ha entrat aquest dimarts una nova demanda d’informació en relació amb els acords signats entre el Govern i la multinacional farmacèutica Grifols. Ja al mes de març Baró va fer una petició d’informació sobre el mateix tema, de manera que la formació segueix furgant en el serial de l’arribada de Grifols al país i la suposada construcció d’un laboratori a Ordino.

Segons s’ha informat en un comunicat, el conseller general ha demanat tota la documentació entre Andorra Desenvolupament i Innovació SA (ADI), l’executiu, Grifols Innovation and New tecnologies, Limited i Grifols SA des del 12 de gener del 2023 fins avui. En concret, el conseller general del PS ha demanat per la inversió econòmica en estudis; el capital inicial del projecte; i els treballs i obres finalitzats.

Comentaris (1)

Trending