El PS demana al Govern que es posicioni sobre que els temporers treballin en més d’un sector

Judith Casal ha entrat una pregunta urgent després de les manifestacions de Conxita Marsol en què no tancava la porta a la proposta de la CEA

Comentaris

Judith Casal.
Judith Casal. PS / CONSELL GENERAL

El grup parlamentari socialdemòcrata vol que Govern es posicioni sobre la proposta de la CEA per permetre que els temporers que puguin fer hores extra en una altra empresa diferent a la qual li tramiti el permís de residència i treball. La presidenta, Judith Casal, ha presentat una pregunta urgent perquè l’executiu la respongui en la sessió de control de dijous vinent.

La Confederació Empresarial Andorrana ha proposat en el si del Consell Econòmic i Social que els temporers puguin fer hores extra en una altra empresa amb la mateixa autorització de residència i treball. En aquest sentit, la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, en declaracions als mitjans de comunicació assenyalava que és una qüestió que “està a sobre de la taula, però no hem pres cap decisió”.

Vistes aquestes manifestacions i el fet de no tancar la porta a tirar-ho endavant, Judith Casal, ha entrat una pregunta oral d’urgència perquè l’executiu es posicioni en seu parlamentària en la sessió de control del pròxim dijous a les 16 hores.

Comentaris (2)

Trending