Pedro Sánchez deixa Andorra en direcció a Barcelona després de 48 hores de ‘desconnexió’

Després d’un breu passeig per Carlemany aquest dissabte a la tarda, el president espanyol ha viscut la jornada dominical, amb nova ruta ciclista entre amics i personal de seguretat, per Soldeu

Pedro Sánchez (al centre amb polo blanc) no es va perdre detall d'algunes de les arrancades de descens sempre envoltat de persones de seguretat.
Pedro Sánchez (al centre amb polo blanc) no es va perdre detall d'algunes de les arrancades de descens sempre envoltat de persones de seguretat.

Pedro Sánchez ja és més a prop de Barcelona que de Soldeu. El president espanyol ha marxa del país al tomb de les 2 de la tarda i sense haver dinat després de 48 hores de ‘desconnexió’. Formalment, el dirigent polític socialista espanyol no ha dut cap activitat professional. Venia a Andorra en visita privada i ho ha respectat tant com ha pogut. Amb la dona (Begoña Gómez) i algunes amistats vinculades al món del BTT, que per això s’ha desplaçat fins a Andorra aquest cap de setmana.

Sánchez s’ha traslladat fins a Barcelona per carretera, en cotxe. Probablement és el mateix que va fer en la vinguda. Se sap que va creuar la frontera en el seu vehicle oficial blindat. Però no ha transcendit quin va ser el trajecte. De fet, com sol ser habitual en aquests dispositius. S’ha donat molt poca informació i, si esqueia, s’anaven canviant les consignes com a mesura de seguretat. Contràriament al que semblava inicialment, el matrimoni Sánchez-Gómez no ha estat acompanyat per les dues filles. Cap de les dues, que en altres ocasions sí que han fet estada al país -el Nadal passat amb sa mare a soles, per exemple-, no han vingut en aquesta ocasió a Andorra. 

Pedro Sánchez arribant al recorregut dels Mundials de Pal.

Relacionat

Pedro Sánchez gaudeix a Pal de la prova de descens dels Mundials de BTT

El president espanyol, que va arribar a Andorra divendres al migdia, aproximadament, ha repetit aquest diumenge, més o menys, el mateix que va divendres per la tarda. Canviant de recorregut, això sí, i sota l’assessorament del ciclista i aventurer establert a Andorra Martí Payàs, que ha dissenyat les dues rutes que la comitiva encapçalada per Sánchez ha fet tant divendres com aquest diumenge. Sempre pel tomb de Soldeu. I és que el president espanyol ja no ha estat avui a Pal-Arinsal. Ja va advertir que el seu centre d’interès era el descens

La ruta en BTT per Soldeu d’aquest matí de diumenge ha tornat a fer-la Sánchez amb una comitiva d’una quinzena de persones, entre amistats i personal de seguretat. El president espanyol duia un grup de seguretat i suport d’una desena de persones. La meitat, escortes estrictes que si ha calgut que s’enfilessin a la bici ho han fet i que han tingut el suport de personal de la policia andorrana. L’altra meitat dels policies que han vingut expressament des de Madrid per acompanyar Sánchez fan tasques de suport. Des de conduir a assistir-lo en allò que calgui. Són funcionaris especialitzats i d’all nivell del cos nacional de policia.

Pedro Sánchez ha estat de gira per l'Àfrica aquests darrers dies.

Relacionat

La comitiva de Pedro Sánchez ocuparà una desena d’habitacions a l’Hermitage de Soldeu

Una de les poques sortides de guió, per dir-ho així, que ha protagonitzat Pedro Sánchez va ser aquest dissabte a la tarda quan després d’haver assistit a Pal a les curses de descens, va fer un petit passeig per la zona més comercial de l’avinguda Carlemany. De fet, alguns ciutadans el van reconèixer i si li ho van demanar, no va tenir inconvenient a deixar-se fotografiar amb qui li ho va demanar. Tots els àpats que ha fet a Andorra, en principi, Sánchez els ha fet al tomb de l’Hermitage de Soldeu, on ha estat allotjat. 

No consta cap mena de reunió formal amb ningú al país. De fet, per exemple, ni el cap de Govern, Xavier Espot, ni el síndic general, Carles Ensenyat, es trobaven aquest cap de setmana al Principat. Tots dos estan de vacances. I Sánchez no volia intromissions ni elements que generessin interrogants. Era una visita privada. Venia a carregar piles i ho ha mirat de fer. 48 hores de ‘desconnexió’ per tornar a connectar amb una realitat no pas senzilla a Espanya.

Comentaris (3)

Trending