“La possible fractura al PS no afectarà l’equip comunal d’Escaldes”

Després de l’absència de la cònsol major, Rosa Gili, al congrés del partit aquest cap de setmana s’ha evidenciat la distància entre la majoria escaldenca i la formació

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili

La cònsol major, Rosa Gili, va ser una de les grans absències aquest cap de setmana al congrés del Partit Socialdemòcrata, posant d’evidència la possible ruptura entre Gili i la formació. El conseller de vida cultural escaldenc, Valentí Closa, que no forma part del partit, ha assegurat que “això no afectarà l’equip comunal d’Escaldes, continuem treballant units per la parròquia”.

Closa va rebre proposta per part del PS per formar-ne part de l’executiva, però va declinar l’oferta “per diferents motius”. D’altra banda, el cònsol menor, Joquim Dolsa, ha indicat que, en tot cas, la fractura seria dins del partit i que no tindrà cap repercussió en la cohesió que es té a l’equip comunal. “Gran part dels consellers som independents, i el que passi al PS no ens afectarà per continuar treballant”, ha afegit Dolsa.

El congrés del PS evidencia la fractura entre Gili i bona part del seu equip comunal amb el partit

“El nostre compromís amb la parròquia i amb la gent és inalterable. Que després hi hagi diferents maneres d’enfocar algunes coses és inevitable perquè som humans, però això no canviarà la nostra manera de fer”, ha afirmat Closa. Dolsa ha volgut ratificar que la fractura és, en tot cas, dintre de la formació política i no de l’equip comunal, on majoritàriament són independents i “han continuat treballant com si no passés res”. Aquesta tarda serà la mateixa Gili la que es pronunciarà de la seva situació amb el PS.

Etiquetes: