Es manté la dotació de 950.000 euros per als grups parlamentaris de cara al 2025

La Junta de Presidents ho ha decidit en la reunió d’aquest dilluns, així com establir les dates del pròxim calendari de sessions que començarà l’1 de setembre

Comentaris

Un moment de la Junta de Presidents d'aquest dilluns.
Un moment de la Junta de Presidents d'aquest dilluns. Consell General

La Junta de Presidents ha decidit en la reunió d’aquest dilluns mantenir la dotació pressupostària de cara a l’exercici 2025 per als grups parlamentaris i al conseller no adscrit. La partida que s’inclourà en el pressupost és de 950.000 euros.

El repartiment dels diners es farà, segons s’estableix al Reglament del Consell General, amb una part fixa del 50% que es reparteix entre els cinc grups parlamentaris i l’altra 50% que es divideix entre els 28 consellers generals (16.964,29 euros per conseller). D’aquesta aportació, el Consell restarà als grups parlamentaris l’import de les nòmines dels consellers generals que hagin designat a ple temps.

D’altra banda, la Junta de Presidents ha establert el calendari del pròxim període de sessions que s’inicia el pròxim 1 de setembre. En aquest sentit, s’han establert les dates de les quatre sessions de preguntes al Govern de cara als mesos de setembre, octubre, novembre i gener. Així mateix, també s’han reservat cinc dates per dur a terme els punts de l’ordre del dia que vagin sorgint.

Etiquetes

Comentaris

Trending