La consellera comunal Gemma Bofarull agafa les regnes dels demòcrates d’Escaldes

Una comitè parroquial amb una vintena de militants ha validat el canvi de presidència del grup local, que fins ara havia ostentat Sandra Tomàs

Comentaris

Gemma Bofarull, al centre de la imatge, presidenta del comitè demòcrata escaldenc.
Gemma Bofarull, al centre de la imatge, presidenta del comitè demòcrata escaldenc. DEMÒCRATES

Canvi de presidència entre a Demòcrates d’Escaldes. L’actual consellera comunal i número 2 d’Anna Garcia en la candidatura que els taronges van presentar en els comicis del desembre de l’any passat, Gemma Bofarull, agafa les regnes del comitè parroquial, que fins ara havia estat liderat per Sandra Tomàs. Els demòcrates miren de reorganitzar els seus grups locals per tal que hi hagi més vinculació entre la militància i les institucions.

Els demòcrates escaldencs han tornat a celebrar aquest dilluns -fa pocs dies en van fer un altre per escoltar la posició de l’executiva nacional en relació, especialment, amb la llei òmnibus i els postulats governamentals- un comitè parroquial que, a banda de tractar alguns temes estrictament locals, ha servit per avalar la remodelació de la junta. Bofarull ja era la secretària de l’equip que encapçalava una Sandra Tomàs que per motius personals no podia dedicar al càrrec el que caldria. A més, també és evident que l’exconsellera comunal difereix en moltes coses i públicament amb decisions adoptades especialment per l’executiu. 

boIMG 8129
Una imatge de la reunió del comitè. | DEMÒCRATES

Sia com vulgui, el comitè parroquial d’aquest dilluns, en què han assistit una vintena de persones, entre les quals el cap de Govern, Xavier Espot, la secretària general de Govern, Ester Fenoll, el secretari d’Estat Marc Rossell o el director de l’AQUA, Isaac Galobardes, ha validat els canvis en la direcció del comitè local. Justament, Galobardes, que ja té atribucions també a nivell de l’executiva estatal, entra a la junta juntament amb Xavier Ferri. I Pere Moles assumeix la secretaria del comitè que fins ara ocupava Bofarull.

Comentaris (5)

Trending