Andorra Endavant no descarta fer una llista a la capital encapçalada per Elisa Muxella

La formació de Carine Montaner també treballa per a poder tenir representació a Canillo

Elisa Muxella.

Andorra Endavant no descarta tancar una llista parroquial a la capital que estaria encapçalada per la presidenta de l'Institut de Drets Humans, Elisa Muxella. Si finalment tira endavant la candidatura, Muxella deixaria el càrrec que ocuparia el vicepresident i advocat Alfons Clavera, que al seu torn no ha descartat del tot poder concórrer també els comicis amb la seva pròpia candidatura.

Andorra Endavant, la formació de Carine Montaner pot tancar a les pròximes hores una llista a la capital, que seria una sorpresa ja que la presidenta de la formació havia descartat en un principi presentar-se en les parròquies amb més electors. La candidata número 1 seria Elisa Muxella.

Per altra part, Andorra Endavant també pot tenir representació a Canillo. Montaner ha explicat que "és una oportunitat de darrera hora que ha estat propiciada per una sèrie de persones descontentes amb la gestió de la majoria al comú de Canillo (Demòcrates)" o que no donen suport als noms que eventualment podrien configurar les possibles candidatures que s'acabin presentant als comicis, encara que hores d'ara quedaria limitat a la taronja.

Segons Montaner, Andorra Endavant tindrà una llista nacional amb ella de candidata a cap de Govern i una ja confirmada a Ordino amb Jordina Bringué i Eva Font. La previsió era de tancar aquest dissabte les de Sant Julià de Lòria, la Massana i Encamp. Per la tarda es fa un acte restringit a afiliats i simpatitzants per recollir firmes de validació de les candidatures.