El conseller de la minoria, Albert Torres ha assenyalat que als 623.000 euros, cal afegir els 240.000 del lloguer, cosa que Camp ha volgut desvincular "perquè es tracta d'un contracte a 25 anys i a preus de mercat". Torres ha indicat que el dèficit zero no existirà "però es tracta que sigui el menor possible perquè mai serà rendible" mentre que Camp ha detallat que hi ha hagut un augment en els ingressos de restauració, del palau de gel, del lloguer de sales i material i dels abonaments al gimnàs. El cònsol creu que al Palau de Gel "hi ha una part social i el fet d'estar obert tot l'any fa que en alguns mesos no sigui tan rendible".
La consellera de l'oposició, Dolors Cabot ha assegurat que "cal fer una reflexió en veu alta tots junts perquè el visitant i el ciutadà trobi que el palau i els seus serveis siguin atractius. No ens podem felicitar ja que estem en els resultats del 2021". Ha lamentat que no els hagin convidat per fer propostes per a la instal·lació ja "no se'ns volgut ni escoltar. És el seu projecte", un aspecte que ha negat Camp indicat que "mai hem rebut cap proposta de l'oposició". Ha esmentat que "de cada tres euros de despesa, dos els paga el Palau de Gel amb els seus ingressos".
L’autofinançament ha crescut fins al 65 % (de cada 100 euros gastats pel Palau, 65 els va poder pagar amb els ingressos que va generar), aconseguint situar-lo al mateix nivell que el 2019, darrer any de referència, abans de la pandèmia. L’any 2021 aquest percentatge era només del 50%.
El cònsol menor, Marc Casal, per la seva part, ha volgut donar un missatge de tranquil·litat "perquè fa anys el deute era d'un milió d'euros i s'ha anat rebaixant". Hi ha un increment de costos a l'hora de gestionar el palau amb l'entrada d'Ensisa, i a l'apartat energètic que ha augmentat considerablement durant l'any passat. La part on es farà més inversió és la de la piscina que ara com ara és la menys rendible. L'objectiu és incrementar la facturació també amb els turistes. Els cònsols s'ha referit també a diverses inversions com el primer pagament dels tobogans del parc aquàtic,a la compra d'una màquina allisadora o al rocòdrom.
Des de la majoria s'ha subratllat que les xifres indiquen una recuperació dels ingressos, en concret un 53 % més en comparació amb l’exercici anterior, el 2021, que ja mostrava signes de recuperació després de la pandèmia. El 2022 els ingressos van ser d’1.148.938 euros mentre que el 2021 la xifra ascendia a 751.109 euros. La pista de gel és l’activitat que més ingressos va generar, en concret 370.066 euros respecte als 257.778 del 2021, un 43 % més. Cal destacar també els ingressos en l’àrea de restauració, que han passat dels 132.754 euros als 242.493. Pel que fa a les despeses, i comparat amb el 2021, hi va haver un augment de les d’explotació del 20%, passant d’1.473.386 euros el 2021 a 1.772.204 euros el 2022.
A l'inici de la sessió, els dos consellers de la minoria han reiterat la petició de poder rebre les actes amb més antelació, a la qual cosa Camp ha dit que és una feina feixuga i complicada. Posteriorment, Cabot ha preguntat per la circulació de motos als camins de la parròquia i Camp ha apuntat que aquest estiu estaran més vigilants per fer complir la normativa. Casal ha afegit que el bander disposa d'un dron que li pot facilitar el control tot i que ha reconegut que "en un parròquia tan àmplia és molt complicat agafar 'in fraganti' els infractors".
Durant la sessió també s'ha aprovat la modificació de modificació de l’ordinació de preus públics, la de regulació de participació ciutadana, unes adjudicacions de la comissió d'obres i serveis i els acords de les juntes de Govern de data 13, 20 i 26 d’abril i del 3, 10 i 17 de maig.