L’horitzó amb el qual es treballa és el 2030. Llavors la ‘nova’ Naturlandia hauria de ser totalment sostenible i un nou referent d’activitat d’oci i esport, però també de gastronomia, per exemple, per al país. A més, plenament consolidat. La firma Crowe Andorra s’ha encarregat d’elaborar el pla des del punt de vista econòmic-financer. Sobre el paper, segons les fonts, tot quadra. Ara caldrà que la junta d’accionistes, que es farà dins dels terminis legalment exigibles, validi tot el que s’està preparant. Però no hi ha dubte que serà així.
Camprabassa haurà tancat el 2020, l’any de la pandèmia, amb un 30% menys de facturació que l’any precedent. També haurà reduït, però, el volum de despeses. Durant el darrer curs ja s’han estat fent moltes proves que ara quedaran consolidades amb el nou pla. Amb la nova marca, amb el nou esperit. “Es tornarà a la Rabassa de sempre.” Que l’esquí de fons serà un dels esquers ja s’ha vist aquest hivern. Que la gastronomia és una altra de les potes sobre les quals es vol sustentar el projecte, també. I que es vol que la Rabassa laurediana sigui seu de competicions esportives diverses que segueixin com a pol d’atracció també sembla una evidència.
El Tobotronc continuarà sent la gran atracció quant a ginys i, per ara, no es pensa fer grans inversions d’aquesta naturalesa. El que sí que és clar és que s’ha d’acabar de definir el relleu per l’oferta animalística que es tenia fins ara. És de rebut sabut que el parc animal entès com fins ara ha passat a millor vida i que alguns dels exemplars de referència es van exportant o es pretenen exportar cap a reserves foranes.
Comentaris (5)