Així s’ha informat des de la societat gestora a través d’un comunicat on es posa en relleu que l’any passat va ser “de creixement” per a les instal·lacions. S’admet que el nombre de clients que van passar per l’spa va ser inferior, uns 17.000 menys que el 2023, a conseqüència del tancament de la gran llacuna des d’abril fins al juliol. Tot això, s’ha pogut compensar gràcies a l’increment del tiquet mitjà de les entrades en un 5% i a una millora en la venda de serveis complementaris, com ara els tractaments, que ha crescut prop d’un 20%. També hi ha ajudat la consolidació del club esportiu orientat a residents i els resultats assolit per la gran llacuna un cop es va reobrir, impulsada amb altres activitats.
D’aquesta forma, al llarg del 2024, la facturació de Caldea s’ha situat en 22,4 milions. Suposa, per tant, un augment d’ingressos amb relació als que s’havien aconseguit un any abans: tot just uns 21,7. Més concretament, un 3%. Ara, caldrà veure el tancament final dels resultats, però s’espera que aquests es concretin en un benefici d’1,5 milions. En el comunicat, s’assegura que es tindrà un Ebitda (resultat abans d’impostos i amortitzacions) proper als cinc.
En la nota, es treu pit de l’actual situació econòmica del centre termolúdic. Es considera que Caldea “referma la solidesa del projecte i inicia un 2025 posant la mirada en la segona fase del projecte de transformació de la companyia que inclourà la reforma de la llacuna exterior en un veritable llac d’alta muntanya i l’inici de les obres de construcció de l’hotel amb la substitució de la coberta de vidre de la torre a mitjan febrer”.
Comentaris (3)