Entre les 20.30 hores i les 21.30 hores, algunes de les institucions i monuments històrics del país han apagat les seves llums. Ho han fet per fer visible una gran problemàtica que no només afecta Andorra sinó a tot el món.
🌏 Apaguem els llums per l’Hora del Planeta!
— Comú Sant Julià (@comusantjulia) March 22, 2025
Amb motiu d’aquesta acció global de conscienciació ambiental, hem apagat la il.luminació de Casa Comuna per fer un petit gran gest pel planeta #HoraDelPlaneta #ConscienciacióAmbiental #CasaComuna #FemLaDiferència #ApaguemElsLlums pic.twitter.com/6q8JRvg2Mc
La façana de la Casa Comuna de Sant Julià de Lòria, les llums del passeig del riu d’Escaldes-Engordany o la façana de FEDA, són alguns dels indrets que s’han quedat a les fosques, amb l’objectiu de fer que la ciutadania reflexioni sobre la importància de protegir l’entorn i prendre accions concretes per estalviar energia.
🌍💡 Aquest dissabte, apaguem llums per un planeta més sostenible!
— Escaldes-Engordany (@comuee) March 22, 2025
🌱 El Comú s'uneix a L'Hora del Planeta per enviar un missatge de conscienciació i compromís amb el medi ambient.
🕖 Apaga les llums fins les 21.30 h i uneix-te al canvi! #EscaldesEngordany #HoraDelPlaneta pic.twitter.com/OAYu9koWl5
La primera Hora del Planeta es va celebrar a Sidney (Austràlia) el 31 de març de 2007, entre les 19.30 i les 20.30 hores. Es van apagar els llums de monuments i edificis durant una hora, com a gest simbòlic en rebuig a la problemàtica del canvi climàtic.
Comentaris (4)