Els Molleví haurien sol·licitat els permisos d’obra i d’obertura de l’establiment hoteler molt poc abans que l’ajuntament de Barcelona aprovés una moratòria hotelera, per la qual cosa, segons explica ‘Crónica Global’ citant fonts municipals, és dels pocs hotels que actualment estan agafant forma a la Ciutat Comtal. De fet, des del 2015 que els Molleví, que també gestionen a la capital catalana una residència per a estudiants, estarien treballant en el projecte.
L’hotel hauria de ser la cirereta del pastís revitalitzador de la zona, al districte de Ciutat Vella. El mercat de Sant Antoni ha imprès caràcter a l’entorn de la ronda i ha fet incrementar la presència de turisme, situació que ha tingut un efecte pervers atès que ha fet augmentar el preu dels lloguers dels pisos per als residents habituals a la Ciutat Comtal. La inversió que estarien assumint els Molleví -en solitari o acompanyats, aquest element no ha transcendit- seria molt important. Però les xifres es mantenen en la discreció més absoluta.
Actualment, la família gestiona l’Hotel de l’Isard. Els Molleví van arribar al Principat procedents de Barcelona, on els antecessors familiars havien dirigit l’emblemàtic restaurant 7 Portes. A Andorra van crear el grup Hotansa, que en un moment donat va arribar a dirigir un bon nombre d’establiments, sent l’Andorra Park Hotel el més luxós. Els canvis de rumb en la gestió no van anar com la propietat de la societat s’esperava i Hotansa va passar a la família Montané, que continuaria explotant fins no fa pas gaire el conegut establiment dels Rebés.
Comentaris