Gairebé 400.000 euros per reduir el consum energètic i millorar la seguretat de l’Auditori Nacional

Els treballs, que tindran quatre mesos de durada, preveuen canvis en l’enllumenat per fer-lo més eficient i la renovació del sistema contra incendis

Exterior de l'Auditori Nacional.
Exterior de l'Auditori Nacional.

Govern ha licitat els treballs de renovació de les instal·lacions de l’Auditori Nacional d’Ordino per un import de 387.482 euros. Els treballs, que tindran una durada d’uns quatre mesos, comprenen actuacions per reduir el consum energètic i garantir la seguretat en cas d’incendi renovant el sistema d’evacuació.

La voluntat de l’executiu, tal com s’estableix en el plec de bases, és “actualitzar les condicions en les quals es troba avui dia l’edifici quant a instal·lacions en general”. Per aquest motiu, tot l’enllumenat exterior “que es troba en mal estat o en desús serà canviat per equips nous”. També està prevista una intervenció en el sistema d’il·luminació de la sala d’exposicions a la planta soterrada per garantir que sigui l’adient a l’ús d’aquest espai.

La sala de l’auditori passarà a tenir llums tipus LED i se separaran algunes de les enceses de llum que fins ara es trobaven unides. Així mateix, disposarà d’un sistema de control per ajustar la lluminositat de la sala del 0% al 100%.

Els treballs també preveuen la instal·lació d’un projector, la integració del climatitzador i petites actuacions en el sistema domòtic existent que fins ara no s’havia pogut utilitzar correctament.

Des de l’executiu es pretén actualitzar les instal·lacions relacionades amb la seguretat contra incendi, canviant l’enllumenat d’emergència, senyalització d’evacuació i detectors de foc i millorant algunes deficiències que puguin ser detectades. Tot plegat, amb l’objectiu de millorar l’eficiència del sistema de climatització garantint un millor confort per als usuaris i treballadors de l’edifici.

El cost estimat ronda gairebé els 400.000 euros i el termini d’execució és de quatre mesos. Les empreses interessades disposen fins al 28 de novembre per presentar les seves ofertes.

Comentaris

Trending