Eric Jover creu que l'objectiu dels consellers és intentar tenir el màxim d'opinions dels actors implicats per a millorar qualsevol text legislatiu. "Quantes més reunions facin millor", ha afegit. Segons Jover "cal entendre bé quina és la feina del poder legislatiu i dels parlamentaris. Quan arriba un projecte de llei ja sigui des de Govern o quan ells mateixos desenvolupen una proposició de llei, han de parlar amb les institucions i amb els actors privats per entendre com es pot millorar la llei i introduir elements perquè el seu funcionament sigui millor. No arribo a veure reunions irregulars. Els grups parlamentaris han de continuar fent aquesta feina d'estar a l'escolta sigui quin sigui el text legal que s'està treballant".
Per Jover "el Govern no comparteix l'opinió que aquesta feina d'estar a l'escolta no sigui positiva". Ha destacat que els contactes legislatius no cal que siguin en el marc de la comissió legislativa corresponent. "Els diferents actors es poden reunir amb els grups parlamentaris de manera individual i el que hem de fer és donar la màxima flexibilitat possible perquè aquests contactes es produeixen perquè les lleis que acabi aprovant el Consell General siguin les més adequades possibles a un interès general".
Aquestes reunions van motivar que els onze advocats defensors de la primera causa del 'cas BPA' demanessin la recusació del fiscal general i de l'adjunt. El ministre portaveu ha ratificat la confiança del govern amb el fiscal general. "La seva figura no està en discussió i no correspon al Govern decidir sobre la seva recusació".
Comentaris (7)