Grandvalira assegura haver fet “tot el possible” per vigilar l’accés amb droga a l’Snowrow

Des del domini esquiable es valora molt positivament l’esdeveniment, amb 6.000 assistents diaris de mitjana, i es deixa clar que hi ha un servei de vigilància privat que col·labora en tot moment amb la policia per evitar el consum d’estupefaents

Un moment del festival aquest cap de setmana.
Un moment del festival aquest cap de setmana.

El festival Snowrow, celebrat al Pas de la Casa i a Grau Roig aquest cap de setmana, tanca amb un bon balanç per part dels organitzadors. Al llarg dels quatre dies, la mitjana d’assistents per jornada ha estat de 6.000, fet que satisfà tant a l’empresa impulsora com a Grandvalira, que ha pogut aprofitar bona part d’aquests espectadors com a esquiadors en aquest tram final de la temporada. La part negativa del balanç, això sí, és l’elevat nombre de persones detingudes amb drogues. Des del domini esquiable s’ha volgut remarcar que “fem tot el possible” per evitar aquestes situacions, a les quals, en certa forma, es treu ferro.

Des de Grandalira, es parla obertament d’un “èxit” en la segona edició del festival, amb un cartell de luxe dins de l’àmbit de la música electrònica, amb noms com Marco Carola, Adam Beyer o Ilario Alicantes. Artistes que han atret prou seguidors d’aquest estil. Al programa de nit, s’ha de sumar el de dia -més familiar-, del qual també es fa una bona valoració.

Així, s’apunta que, de mitjana, cada dia dels quatre ha durat la segona edició del festival ha tingut 6.000 usuaris de mitjana. Xifra, segons els organitzadors, més que satisfactòria. “Tot un èxit”, s’assegura. El fundador d’Elrow, Juan Arnau, ha destacat que “ens agrada fer un producte diferent, un de dia on hi ha famílies i nens amb tot tipus d’activitats, i la veritat que veure com tothom gaudeix, esquia durant el dia i balla a la tarda, ens encanta”.

Una imatge de la preparació del dispositiu de seguretat.

Relacionat

Tres detencions per hora per mirar de frenar el ‘festival de droga’ a l’Snowrow

La part negativa, però, és el balanç que es farà del nombre de detinguts enxampats amb petites quantitats de substàncies estupefaents. El dispositiu especial desplegat per la policia ha permès arrestar moltes persones. Gairebé, tres per hora, segons algunes fonts, a l’espera de les dades oficials que el cos preveu comunicar aquest dilluns. Des de Grandvalira, però, es defensa que es fa el màxim per evitar aquestes situacions.

Així ho ha apuntat a Altaveu el director general, Juan Ramon Moreno. “Fem tot el possible, amb la col·laboració amb les forces de seguretat”, ha assegurat. De fet, remarca que “tenim un servei privat de vigilància enorme i que es coordina en tot moment amb la policia”. Per tant, es remarca que “des de la nostra part, fem tot el possible”.

Preguntat per les detencions efectuades, prefereix no valorar-les. “Nosaltres fem el màxim per assegurar la seguretat i que l’esdeveniment vagi de la millor forma possible. La resta ho deixem a la policia. Nosaltres fem la nostra feina i ja assumim la nostra responsabilitat”, ha garantit.

Pel que fa al festival en si, es mostra satisfet pel fet que una bona part de les 6.000 persones diàries han comprat el forfet i per haver “donat una experiència completa als dos públics que tenim aquests dies: el familiar de dia i el més adult de nit”.

Sobre la continuïtat de cara a temporades vinents, opta per la prudència. “Encara ho hem de parlar”, indica. Ara bé, tampoc amaga que, com a producte, és interessant. “És un esdeveniment de molt nivell i ens ajuda a final de temporada, no només a nosaltres sinó també al país, perquè és un pol d’atracció quan més difícil és atreure gent a les pistes”, comenta Moreno.

Comentaris (11)

Trending