Vicky Jiménez supera la primera ronda de la fase de classificació a Wimbledon

Ha derrotat l’austríaca Barbara Hass, número 309 al rànquing per 6-3 i 6-3 en una hora i quart

Vicky Jiménez. ALTAVEU

Vicky Jiménez ha superat la primera ronda de la fase de classificació del torneig de Wimbledon en superar l’austríaca Barbara Hass, número 309 al rànquing per 6-3 i 6-3. L'andorrana ha estat molt superior a una rival que ha oposat una certa resistència a l'inici dels dos sets però que ha anat cedint.

El moment clau del matx ha estat en el segon set quan amb empat a dos, Vicky Jiménez s'ha emportat el joc i ha aplanat el camí cap al triomf que ha rubricat amb el seu servei després d'una hora i quart de joc. La seva rival a la segona ronda serà Conny Perrin (Suïssa) que és la número 293 al rànquing de la WTA i que ha derrotat en el seu partit de la primera ronda Kayla Mcphee per un doble 6-3.

Jiménez ocupa aquesta setmana el lloc 163è del rànquing mundial amb 407 punts. Aquest any participa per segona vegada a Wimbedon i és el seu debut a a categoria sènior. L'any passat va arribar a les semifinals júnior.