La UE Santa Coloma també imposa la seva tirania a la Supercopa per vèncer a l’Inter d’Escaldes

El conjunt de Boris Antón, vigent campió de la Lliga Multisegur i la Copa Constitució, completa el triplet de títols nacionals gràcies als gols de Molina i Óscar Fernández (2-1)

La UE Santa Coloma s'ha alçat amb la Supercopa d'Andorra.
La UE Santa Coloma s'ha alçat amb la Supercopa d'Andorra. FAF

Lliga, Copa i Supercopa. La UE Santa Coloma ja té els tres títols que posen de manifest el seu domini en el panorama nacional. L’equip de Boris Antón ha vençut a l’Inter d’Escaldes (2-1), subcampió de lliga, en la final de la Supercopa d’Andorra disputada aquest dimecres a l’Estadi Nacional. Pablo Molina ha avançat als groc-i-negres a la primera meitat, Llovet ha igualat el marcador a la represa, però un gol ‘in extremis’ d’Óscar Fernández ha estat decisiu perquè els colomencs es fessin amb el títol.

UE Santa Coloma i Inter d’Escaldes arribaven a la cita d’aquest vespre aprofitant el rodatge de l’estiu, ja que els dos equips van disputar la prèvia europea de clubs. Els de Boris Antón, vigents campions de Lliga i Copa, havien caigut en el ‘derbi’ de la primera jornada contra l’FC Santa Coloma (0-1), mentre que el conjunt entrenat per Felip Ortiz va desfer-se clarament de La Massana (6-1) amb doblet inclòs del capità Sascha Andreu.

Oscar Fernández, l'autor del gol de la UE Santa Coloma.

Ha estat un duel d’alt voltatge. Els dos equips han entrat en un tanteig inicial, sense massa complicacions en defensa, fins que Pablo Molina ha avançat als locals en el marcador al 23’ amb una gran rematada. Quan s’han vist per darrere, els d’Ortiz han augmentat la intensitat i han pogut igualar la final mitjançant Llovet, que posava l’empat als cinc minuts de la represa. Però quan tot semblava que el duel marxaria a la pròrroga, al minut 87, Óscar Fernández estat l’home clau per donar el triomf a la UE, que d’aquesta manera tanca el cercle amb un triplet nacional: Lliga Multisegur, Copa Constitució i Supercopa.