Montenegro no té pietat d’Andorra i s’imposa 1-5

Les futbolistes d’Albert Panadero han encaixat la quarta derrota en aquesta fase de classificació per a l’Eurocopa en un partit en què les balcàniques han estat molt superiors; Erika Gonçalves ha fet l’única diana tricolor

Alexandra Cardoso intenta treure la pilota contra Montenegro.
Alexandra Cardoso intenta treure la pilota contra Montenegro. FAF

La selecció femenina de futbol ha caigut contra Montenegro per 1-5 en el quart partit de la fase de classificació per a l’Eurocopa. Les balcàniques han estat superiors a les futbolistes d’Albert Panadero. Dos gols en els primers sis minuts de Kuc han fet molt de mal, tot i que Erika Gonçalves ha retallat distàncies amb una gran diana. Tot i això, les visitants no s’han deixat sorprendre i han fet els deures, mentre que Andorra continua en la darrera posició.

El partit s’ha posat des del primer minut en contra de les andorranes. Una centrada per la banda esquerra no l’ha pogut atrapar Alexandra Cardoso i Kuc, ben atenta, només havia d’empènyer la pilota al fons de la porteria. Les montenegrines han dominat des d’un bon principi el partit i cinc minuts més tard, Kuc signava el seu doblet rematant a la perfecció una nova pilota enviada des de l’esquerra.

Andorra no ha abaixat els braços i al minut 10 Erika Gonçalves s’ha tret un potent xut des de fora l’àrea que ha acabat al mateix escaire de la porteria de Krstovic que només ha pogut recollir la pilota de la seva porteria. Malgrat que les futbolistes d’Albert Panadero intentaven estirar-se, Montenegro controlava el joc i a la mitja hora de partit Desic ha marcat l’1-3 aprofitant que un refús de Cardoso ha tocat en una defensora i la sort li ha anat de cara.

Tere Morató en una jugada contra Montenegro.

Abans del descans, Erika Gonçalves ha intentat emular la jugada del gol andorrà i amb un potent xut des de fora l’àrea ha intentat sorprendre Krstovic, però en aquest cas la seva rematada ha anat centrada a les mans de la portera.

A la represa, Montenegro tenia clar que volia deixar la feina feta com més aviat millor. Al cap de deu minuts, Djokovic aprofitava una assistència de Desic per plantar-se sola davant Cardoso i posava l’1-4. Sense temps per pair el gol, dos minuts més tard, Bulatovic posava l’1-5 a l’electrònic de l’Estadi Nacional.

Míriam Tizón defensant un córner.

La selecció d’Andorra intentava tenir més presència a l’àrea contrària i Erika Gonçalves ha aprofitat una assistència de Ruzafa a la frontal de l’àrea, però el seu xut des de la frontal de l’àrea ha acabat a les mans de la portera. Montenegro ha buscat el sisè i Kuc hauria pogut fer el seu hattrick particular, però la seva rematada ha estat molt defectuosa.

Les futbolistes d’Albert Panadero intentaven ser més valentes pressionant la sortida de pilota de les balcàniques, tot i l’ampli marcador en contra. Alexandra Cardoso a les acaballes del partit ha hagut de fer una altra intervenció de mèrit per evitar l’1-6. Al final, el marcador ha estat 1-5, el que suposa la quarta derrota consecutiva per a la selecció femenina en  aquesta fase de classificació per a l’Eurocopa.

Camp: Estadi Nacional.
ANDORRA(1): Cardoso, Marina Fernández, Laura Borja, Laia Solé, Paula da Silva, Míriam Tizón (Sònia Carrancà, 58’), Laia Sin (Maria Moles, 73’), Erika Gonçalves (Uma 84’), Tere Morató, Ariana Gonçalves (Gemma Lluch, 58’) i Maria Ruzafa (Clàudia Plaja, 85’).
MONTENEGRO (5): Krstovic, Karlicic, Djukic (Boricic, 81’), Bozic, Janjusevic (Petrovic, 81’), Stanovic (Popovic, 61’), Bulatovic, Durkovic, Djokovic (Cadenovic, 87’), Kuc i Desic.
Àrbitra: Joanna Vasallo (Malta) T.G.: Ariana Gonçalves, Erika Gonçalves / Bozic.
Gols: 0-1, Kuc (1’); 0-2 , Kuc, (6’); 1-2, Erika Gonçalves (10’); 1-3, Desic (31’); 1-4, Djokovic (55’);1-5, Bulatovic (57’).