Irineu Esteve tanca el Blink Festival amb un bon gust de boca

El fondista va fer un segon lloc als 7,5 quilòmetres al Lysebotn, mentre que en els 15 quilòmetres urbans ha acabat 13è i en els 50 quilòmetres clàssics, 48è

Irineu Esteve als 15 quilòmetres.
Irineu Esteve als 15 quilòmetres. Nordnes Nordic Focus

Irineu Esteve ha tancat la seva participació al Blink Festival d’esquí sobre rodes amb un bon gust de boca. En la primera jornada va assolir un segon lloc als 7,5 quilòmetres d’ascensió al Lysebotn. Mentre que en les dues darreres curses ha acabat 48è i 13è.  Tant el fondista com el director de la secció d’esquí de fons de la FAE, Xabier del Val han fet un balanç positiu d’aquests dies.

Esteve continua la seva pretemporada i, en aquest cas ho ha fet en la modalitat de rollerski. Ha participat en tres proves del Blink Festival. El primer dia de competició va assolir el podi als 7,5 quilòemtres d’ascensió al Lysebotn i ho va fer aconseguint la segona posició. Aquest resultat el va classificar directament per la cursa urbana de 15 quilòmetres del divendres.

Després va arribar el Blink Classics, amb 50 quilòmetres per davant. L’andorrà va seguir les instruccions d’equip, el Team Aker Dahlie, i va fer un gran treball per acabar 48è, després d’unes últimes voltes en què va saber patir per remuntar posicions, acabant amb bones sensacions.

L’endemà es va disputar l’última cursa, els 15 quilòmetres urbans i plans que no s’adaptaven massa per això a les seves característiques, però on va demostrar un bon nivell finalitzant 13è, arribant a l’sprint amb el grup principal.

El fondista ha exposat que “ha sigut un bloc de tres intensitats i ara anem a Oslo uns dies de tranquil·litat a fer sobretot treball de tècnica, i tornarem a Trondheim a fer dues o tres curses més d’aquí a dues setmanes, per després tornar a casa”.