Grècia passa per sobre d’una Andorra que acabarà els Euro Qualifiers com a cuer

Un hat-trick de Papadopoulou a la segona meitat ha acabat d’enfonsar les de Panadero, que s’han vist remolcades des del primer minut de partit (6-0)

La capitana d'Andorra, Marina Fernández, allunyant el perill des de darrere.

No ha estat el vespre de la selecció d’Andorra femenina, que ha caigut clarament a l’illa de Creta davant Grècia (6-0) en un partit corresponent a la cinquena jornada del grup 3 de la Lliga C dels Euro Qualifiers. El suplici ha arrencat al minut 1 quan les hel·lèniques s’han avançat en el marcador, i a partir d’aquí han dominat a plaer durant tot el partit. Papadopoulou, amb un hat-trick, ha ampliat distàncies a la segona meitat i les tricolors acabaran aquesta fase com a últimes.

El duel ha començat de la pitjor manera per les andorranes, ja que després d’una centrada de Sarri per la banda esquerra poc després del xiulet inicial, Kongouli no l’ha desaprofitat per batre a Luna Marcet amb una volea. No s’havia complert encara el primer minut que les tricolors ja es veien per darrere en el marcador. Tot i això, les de Panadero han resistit la majoria de les envestides gregues, amb Marcet com a protagonista sota pals per evitar que ampliessin el marcador a la primera meitat.

Aquestes han estat les onze protagonistes escollides per Albert Panadero.

Grècia ha anotat el segon gol de les locals després d’una gran centrada de la lateral Mitkou, que ha aprofitat una badada defensiva d’Andorra per posar en safata el gol a Sarri al 22’. Semblava que les visitants es recuperaven amb el pas dels minuts, i fins i tot han anotat un gol anul·lat per posició antireglamentària de Lluch.

A la segona meitat, la davantera Miriam Tizón ha estat la primera a refrescar l’equip amb cames noves. Però a les tricolors només els servia per contenir els atacs de Grècia, que encara combinava molt còmodament i ha trobat el tercer en una definició de Spyrou a porteria buida després d’un error defensiu. El mateix ha passat en el quart gol, Marcet no ha estat encertada a l’hora de blocar la pilota i ha facilitat el quart gol a Papadopoulou.

La mateixa davantera grega ha estat l’autora del cinquè gol quan Andorra ja havia abaixat els braços al veure’s inferior a les locals. També hi ha hagut minuts per Ari Gonçalves i Clàudia Plaja, entre d’altres. Però no ha estat el vespre de les de Panadero, massa tocades després del gol inicial, que han acabat encaixant un sisè gol de Papadopoulou.

Grècia (6): Giannakouli; Kotsaki, Koskeridou, Kakambouki, Mitkou; Georgiou, Papatheodorou, Sarri, Spyridonidou, Kongouli i Papadopoulou.

Andorra (0): Luna Marcet; Da Silva, Solé, Fernández, Rosas; Sin, Colobrans, Lacour, Lluch; Carrancà i Ruzafa.

Gols: 1-0 Kongouli (1’), 2-0 Sarri (23’), 3-0 Kongouli (58’) 4-0 Papadopoulou (69’), 5-0 Papadopoulou (79’), 6-0 Papadopoulou (89’).

Àrbitra: La colegiada romanesa Roxana Recorean.

Incidències: Partit disputat a l’estadi Theodoros Vardinogiannis.