Un gran darrer quart permet al MoraBanc sumar la tercera victòria de la pretemporada

Després de tres quarts de gran igualtat, els tricolors han superat el Casademont Saragossa (72-87) gràcies a un últim parcial on s’han mostrat superiors

Un instant del partit.
Un instant del partit. E.CASAS / CASADEMONT SARAGOSSA

Per ara, la pretemporada del MoraBanc Andorra està sent immaculada. Tres amistosos disputats i tres victòries. Després de superar el Lleida i el Joventut, la tercera víctima dels tricolors ha estat el Casademont Saragossa. En un duel que ha estat equilibrat i igualat fins al darrer quart, un bon final dels de Natxo Lezkano ha estat clau per emportar-se el triomf.

El primer parcial ha estat equilibrat, amb un Kuric liderant d’inici i des de l’exterior el MoraBanc, però amb una bona resposta aragonesa. Al segon tram, ha estat Sekou qui ha agafat les regnes i ha permès assolir una lleugera diferència al final del quart (18-21), que hauria pogut ser superior de no ser per algunes accions on els jugadors tricolors no han acabat d’estar encertats.

L’equilibri de forces s’ha mantingut durant el segon parcial, tot i que el MoraBanc sí que ha aconseguit ser l’equip que duia la iniciativa en el marcador, sobretot arran d’uns minuts d’inspiració de Jerrick Harding. Al descans, però, novament els aragonesos han pogut retallar distàncies i marxar només un punt per sota (39-40).

El guió del duel no ha semblat canviar amb el pas per vestuaris. Igualtat i, també, les imprecisions que, tot s’ha de dir, són esperables en aquest moment de pretemporada. Novament, l’equip tricolor ha pogut marxar amb una petita diferència en el marcador gràcies a Okoye (43-48), però, també de nou, no ha pogut consolidar-ho. Al contrari, el Casademont ha reaccionat i amb un parcial de 6-0 ha capgirat el marcador. Això ha donat pas a un nou tram d’equilibri i arribar al darrer i definitiu amb encara per resoldre.

Una igualtat que s’ha mantingut fins a l’equador del període, quan un parcial de 0-10 a favor dels andorrans, iniciat per un 2+1 de Dos Anjos ha trencat el partit i ha deixat un 62-72 quan faltaven 5 minuts per al final. El MoraBanc, ara sí, ho ha sabut consolidar i, fins i tot, ampliar l’avantatge -triple final d’Evans inclòs-, per acabar emportant-se la victòria de terres aragoneses (72-87).

Així doncs, tercer amistós de preparació i tercer triomf per als de Natxo Lezkano que, de moment, segueixen generant il·lusió. La propera cita serà divendres, a Escaldes-Engordany, amb el duel contra La Laguna Tenerife.