L’AGAD mai s’ha pronunciat al respecte en les nombroses ocasions en què se li ha demanat, però segons explica l’ABC la directora de l’agència, Natalia Font, es continua treballant en una possible infracció de la normativa antidopatge. Al 2020, en el decurs de la investigació de l’operació Hipoxianet a Espanya, es van identificar 250 esportistes com a compradors d’EPO a través d’aquesta xarxa. Gran part relacionats amb les carreres de muntanya, proves d’atletisme i campionats de veterans de ciclisme. Entre ells, figuraven els germans Teixidó, figures reconegudes de la Federació Andorrana de Muntanyisme.
En el seu moment, l’Agència Espanyola Antidopatge (Aepsad), va trametre l’expedient dels germans Teixidó a l’AGAD, que encara no ha emès resolució. El que sí que ha fet és fer una proposta de sanció per tots dos. En declaracions a l’ABC, Font indica que és el primer cas d’aquestes característiques que tracta l’agència, que té únicament dues persones i quinze col·laboradors. Per aquest motiu, el decurs del protocol establert està sent més llarg del que seria habitualment a Espanya. Enfront de la proposta de sanció, els Teixidó poden recórrer a una comissió independent, que hauria de decidir si s’aplica o no, o si es fa una reducció.
Actualment, els dos germans Teixidó formen part del cos de funcionaris del país. D’una banda, Xavier és bomber i, de l’altra Ferran és el cap dels Banders. Cap dels dos es dedica actualment a l’esport, tot i que van tenir èxits durant la seva trajectòria. Una de les darreres, la victòria compartida en 2019 a la Marató de Muntanya de les Valls de Canillo. L’operació Hipoxianet els va obligar a desvincular-se d’aquest món. Durant aquesta investigació, que s’allarga des del 2020, es van confiscar 850 injectables d’EPO, i es van arrestar dos líders de l’organització, un delinqüent serbi i un infermer d’un hospital públic de Cadis. Era aquest darrer qui aconseguia el medicament, fent comandes el doble de grans i venent-les posteriorment a pàgines creades a internet.