L’FC Andorra tanca la pretemporada en un dia rodó contra el Terrassa

Els de Ferran Costa, amb gols de Clemente, Álvaro Martín, Almpanis i Redondo, han estat molt superiors al Terrassa en l’últim assaig abans de l’inici de la competició (4-0)

El debutant Luismi Redondo, celebrant el seu gol.
El debutant Luismi Redondo, celebrant el seu gol. FCA

Pretemporada finalitzada. Els tricolors han disputat aquest divendres l’últim partit de preparació contra el Terrassa, que ha acabat amb un resultat contundent de 4-0. Els de Ferran Costa han estat molt superiors, sobretot en una primera meitat on hi ha hagut la majoria dels gols. Clemente, Álvaro Martín, Almpanis i, finalment, el debutant Luismi Redondo, han estat els anotadors en un duel que ha servit per reforçar la confiança abans del debut, diumenge vinent, a Primera RFEF.

L’FC Andorra ha arrencat el duel sense massa pressa, controlant la possessió però amb poca productivitat ofensiva. Així i tot, els tricolors han aprofitat la pilota parada per estrenar-se ben aviat. Després d’un córner llançat per Molina, la defensa del Terrassa no ha pogut allunyar el perill i ha estat Clemente que ha aprofitat un seguit de rebots per anotar el primer al 18’.

Clemente celebrant el seu primer gol.

Els tricolors han aprofitat el moment de desconcert visitant per continuar repercutint a la porteria de Marcos Pérez. Ha estat tres minuts després quan, en un atac molt ben llançat, Lauti ha obert la pilota a Álvaro Martín perquè anotés el segon amb un xut ben col·locat. El davanter uruguaià podria haver servit una segona assistència a Solís, però l’atacant sevillà no ha pogut controlar l’esfèrica al punt de penal.

Ha estat un dia rodó pels de Ferran Costa. El següent dels protagonistes ha estat ni més ni menys que Almpanis, que ha aprofitat una bona combinació col·lectiva dins l’àrea, per marxar de dos defensors i anotar amb un fort xut al primer pal abans del descans. Amb els visitants més endarrerits a l’inici del segon temps, l’Andorra s’ha consolidat al terreny de joc mitjançant la possessió, repercutint una vegada i una altra sobre l’àrea terrassenca.

Ha estat una tarda plàcida per als jugadors de l'FC Andorra.

Sobre l’hora de partit, Ferran Costa ha donat entrada a Erik Morán, ja recuperat de les seves molèsties, i Luismi Redondo, que ha debutat aquesta tarda com a tricolor després de només dos dies entrenant amb l’equip, i al cap de cinc minuts ja havia demostrat el seu olfacte golejador. Una passada filtrada d’Álvaro Martín ha servit a l’extremeny per anotar al pal llarg al 69’, impossibilitant l’estirada de Marcos Pérez.

Faltant un quart d’hora hi ha hagut un carrusel de canvis a les files tricolors. Han entrat Casadesús, Iván Rodríguez, Erik Morán, Assane, Álex Calvo, Josep Cerdà i Berto. Només s’ha quedat sobre la gespa la parella de centrals que apunta a titular la setmana vinent, formada per Morgado i Trigueros. El Terrassa s’ha envalentit a la recta final, però ja era massa tard per intentar buscar el perill a la porteria d’Oier. D’aquesta manera els tricolors tanquen la pretemporada amb un balanç de cinc victòries, un empat i una derrota.

FITXA TÈCNICA

FC Andorra (4): Ratti (Oier, 46’); Clemente (Casadesús, 76’), Morgado, Trigueros, Joel Arumí (Iván Rodríguez, 76’); Molina (Erik Morán, 62’), Peña (Assane, 76’), Álvaro Martín (Álex Calvo, 76’); Solís (Redondo, 62’), Almpanis (Josep Cerdà, 76’) i Lauti (Berto, 76’).

Terrassa FC (0): Marcos Pérez; Borja López, Cherta, Alcalde, Morales, Sanchís, Palacios, Van de Heerik, Soler, Siereveld i Robert Simón. També han estat convocats Iván Biarge, Diego Garzón, Poveda, Iglesias, Montani, Gil Muntadas, Gallastegui, Aythami, Buenacasa, Casais i Ioannis.

Gols: 1-0 Clemente (18’), 2-0 Álvaro Martín (21’), 3-0 Almpanis (42’) 4-0 Redondo (69’).

Àrbitre: L’àrbitre principal Manrique Tomás. Ha mostrat grogues a Montani (82’), Gil Muntadas (87’).

Incidències: Partit disputat davant prop de 250 espectadors a l’Estadi Nacional d’Andorra la Vella.