La falta d’encert de l’Atlètic Escaldes permet al Diddeleng marxar amb el triomf cap a Luxemburg

Els de Dani Luque han arribat més vegades a la porteria visitant però no han trobat un gol que han pogut cantar els visitants mitjançant Bojic al minut 17 (0-1)

El duel entre l'Atlètic Escaldes i el Diddeleng luxemburguès no ha tingut massa història.

El duel entre l’Atlètic Escaldes i el Diddeleng corresponent a la primera ronda de la Conference League ha caigut, per la mínima, del costat luxemburguès (0-1). L’entitat andorrana ha arrencat notablement durant els primers quinze minuts, però la falta d’encert els ha perjudicat en la totalitat del partit, i el gol de Bojic ha estat clau perquè l’eliminatòria es decideixi a Luxemburg, on el conjunt blau haurà de remuntar.

L’Atlètic Escaldes ha entrat amb bon peu al terreny de joc, pressionant al Diddeleng per tot el camp, dominant la possessió sense presses i finalitzant amb algunes accions de perill. Els andorrans podrien haver-se avançat abans dels deu minuts, en una falta directa de Valero que ha rematat Faysal, el flamant fitxatge d’aquest estiu, però malauradament ha topat amb el pal.

Han estat moments de superioritat fins que, al minut 17 de partit, el Diddeleng s’ha trobat amb una falta directa que no ha desaprofitat. El xut de Bojic ha entrat pel segon pal sense que ningú hi pogués arribar i ha avançat als luxemburguesos en el marcador. Lluny de reposar-se al cop, els de Dani Luque han endarrerit posicions i s’han limitat a protegir-se dels atacs del Diddeleng, que a mesura que passaven els minuts anava mostrant-se més còmode.

L'Atlètic Escaldes ha estat contundent a pilota parada.

L’inici del segon temps ha tornat a ser de l’Atlètic. Faysal n’ha tingut dues de molt perilloses que no han acabat trobant porteria, i Roncal també ha provat un xut llunyà que s’ha enverinat cap a la porteria de Desprez. Ha estat una constant d’atacs dels locals, consolidats en la zona de tres quarts, però les finalitzacions, o no trobaven porteria, o impactaven amb el mur defensiu del Diddeleng.

Un xut de falta de Jordan Gutiérrez podria haver valgut per aconseguir l’empat a la recta final, però aquesta vegada tornava a ser Desprez qui allunyava el remat.  El duel ha estat interromput uns minuts per la lesió de Bruno Freire, que ho ha intentat fins al final, i el col·legiat ha afegit vuit minuts. Però no era la tarda de l’Atlètic que, tot i la seva voluntat, no ha aconseguit trobar porteria amb facilitat i ha caigut en l’anada de la primera ronda.

FITXA TÈCNICA

Atlètic Escaldes (0): Gracia; Gutierrez, Carpio, Menezes, Cosialls (Cistero, 82’); Roncal, Sgrò, Barrenechea, Faysal; Valero (Muñoz, 82’) i Christian Henrique (David Lopez, 65’).

Diddeleng (1): Desprez; Delorge, Decker, Zrankeon, Stumpf; Bruno Frere, Bojic; Schaus (Flick, 56’), Rotundo (Van Lingen, 82’), Kirch i Hadji (Luisi, 82’).

Gols: 0-1 Bojic (17’).

Targetes: L’àrbitre irlandès Paul Mclaughlin ha mostrat grogues a Jordan Gutiérrez (82’), Muñoz (85’) per part de l’Atlètic Escaldes. També a Hadji (41’) i Schaus (45’), Kirch (64’), Flick (78’), Zrankeon (79’), Luisi (85’) per part del Diddeleng.

Incidències: Partit disputat a l’Estadi Nacional d’Andorra la Vella.