Andorra decep a Gibraltar pocs dies abans del debut a la Lliga de les Nacions

La selecció cau per la mínima (1-0) per culpa d’un gol de Bent en un duel on s’esperava una millor imatge davant un rival per sota en el rànquing FIFA

Iker Álvarez veu com la pilota entrar en l'únic gol del partit. FEDERACIÓ DE GIBRALTAR

La selecció de futbol ha decebut en l’amistós disputat a Gibraltar. Els tricolors han caigut per la mínima davant el quadre local, un rival, a priori, d’un nivell similar. El gol de Bent a la primera meitat no s’ha pogut contrarestar en un partit força pobre. Per tant, mal resultat pels de Koldo Álvarez quan queden pocs dies per iniciar la participació a la Lliga de Nacions.

Al primer temps, el primer avís ha estat a càrrec d’Andorra, però Da Cunha ha vist com el porter local, Banda, estava atent i salvava el seu xut (14’). Més sort ha tingut Bent minuts després (18’). Debutava amb Gibraltar i no ho ha pogut fer de millor forma. Ha rebut la passada de Britto i ha superat Iker Álvarez.

Andorra ha intentat reaccionar, però sense sort. Ha estat novament Da Cunha qui s’ha apropat a l’empat, però tampoc ha pogut superar Banda. La rèplica de Gibraltar l’ha donat De Barr, amb una rematada al pal a manca de cinc minuts per al descans.

Al segon temps, la reacció no ha arribat. De fet, els locals han controlat bé el partit i la selecció tricolor ha tingut poques opcions per a igualar. Les úniques han estat a càrrec d’Alexandre Martínez i d’Aláez, però no han trobat el camí dels tres pals.

Així doncs, decepció tricolor a terres de l’estret. S’esperava una millor imatge davant un rival d’un nivell similar. Mal presagi, doncs, tenint en compte el proper compromís: l’inici de la Lliga de les Nacions amb la visita de Malta al Principat.

Camp: Punta Europa. 570 espectadors.
GIBRALTAR (1): Banda, Jolley (Casciaro, 67’), Annesley, Bernardo Lopes, Olivero, Torrilla, Bent (De Haro, 76’), Britto (Chipolina, 81’), Scanlon (Valarino, 67’), De Barr i Walker.
ANDORRA (0): Iker Álvarez, Carvós, Olivera, Max Llovera, Borra (Aláez, 67’), Guillén (Christian García, 81’), De Cunha (Moi, 53’), Marc Vales (Joao Teixeira, 53’), Marc Pujol (Alexandre Martínez, 67’), Berto i Izan Fernández (Cucu, 54’).
Àrbitre: Tom Owen (Gal·les). T.G.: Casciaro (88’) / Marc Pujol (63’), Moi (72’) i Cucu (73’).
Gol: 1-0, Bent (18’).