Les dades mostren una certa estabilitat, sense variacions importants en els últims tres anys i mantenint un bon nivell de satisfacció pel que fa als particulars i a les empreses. Els primers han valorat els serveis de la parapública amb una nota mitjana de 7,86 i de 7,92 en el cas dels clients empreses. Segons expliquen en un comunicat de premsa, els comentaris espontanis dels enquestats reflecteixen que un elevat percentatge dels clients destaquen la bona qualitat dels serveis oferts i l’atenció rebuda. També les darreres novetats en productes com la televisió o les accions lligades al benestar digital.
Pel que fa als aspectes a millorar, un 23% dels enquestats han manifestat que consideren que els preus dels serveis són elevats, sobretot pel que fa als preus dels serveis de telefonia mòbil. En aquest sentit, des d’Andorra Telecom apunten que durant el 2024 ja s’han millorat les tarifes de prepagament i dels mòbils de la tarifa modular i s’està treballant en millorar l’oferta de telefonia mòbil de postpagament individual.
Així mateix, exposen que l’enquesta de satisfacció també serveix per identificar possibles incidències no manifestades per part seva. “Si el client enquestat manifesta algun problema amb els serveis contractats, es gestiona el cas al moment per resoldre la situació”, explica Rosa Molins, responsable d’experiència de client d’Andorra Telecom, tot apuntat que així poden escoltar el feedback i actuar si hi ha qualsevol cosa alhora que “ens assegurem que el client és part activa del procés de millora contínua”.
Com a part d’aquest procés, al llarg de l’any es duen a terme sessions de grups focals on els usuaris i usuàries que hi participen detecten punts forts i punts de millora en el seu cicle de vida com a clients d’Andorra Telecom, des que s’informen sobre els serveis, passant pel procés de contractació, la gestió d’incidències, fins a la baixa dels serveis.
Comentaris (1)