Majoral ha explicat que tots aquests edificis públics que es troben al centre de la parròquia passarien a estar alimentats amb energia neta que hauria de ser la massa forestal dels boscos de la parròquia. "És un projecte que redueix la petjada de carboni i ens permetria tenir uns boscos nets de cara al turista i es reduiria el risc d'incendis",
El candidat ha expressat la seva preocupació per la sostenibilitat i ha destacat que hi ha un parell de noves propostes sobre la ubicació de la caldera de la xarxa de calor i està convençut que el projecte "serà una realitat ben aviat". El cost és de 800 mil euros i el termini per a iniciar els treballs seria de sis mesos. En relació al parc fotovoltaic ha dit que augmentarà la producció d'electricitat amb una col·laboració entre el sector públic i el privat.
Majoral ha recordat la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta del Centre Cultural i de Congressos Lauredià (CCCL), i que reiterat que les energies renovables "són una aposta clara i volem que els ciutadans s'hi adhereixin".
Amb l’objectiu de continuar reduint la petjada de carboni i millorar la mobilitat a la parròquia es proposa un carril segregat per a les bicicletes i anar renovant la flota de vehicles del comú per vehicles elèctrics, a mesura que calgui comprar-ne de nous. Sant Julià de Lòria és la parròquia amb més explotacions agrícoles del país, per això, el candidat Josep Majoral considera que cal afavorir el sector primari, vetllant per la continuïtat del relleu generacional, donant suport econòmic a la ramaderia i col·laborant amb la producció de productes de km 0 mitjançant incentius fiscals.