Miralles ha començat la seva intervenció dient que l’objectiu de la trobada era respondre als dubtes que tinguessin els assistents i presentar el seu equip “que senti que ha participat en el projecte que és molt transversal i que necessitem a tothom per a fer-lo viable!.
Des de Per Sant Julià consideren que els lauredians tenen dret a gaudir d'una vida més plena i rica en oportunitats, i per aconseguir-ho creuen que s’ha mirar cap endavant amb una visió valenta i audaç.
El candidat a cònsol major, Antonio Miralles ha explicat que la parròquia “té un potencial immens, i per això necessita una transformació. Cal renéixer, reinventar-se. Aquesta transformació passa per construir i implementar una estratègia integral, mitjançant: l’habitatge, l'economia local, la cultura, la ciutat universitària, la mobilitat, la sostenibilitat i la cura del nostre entorn natural”. Pel que fa a l’habitatge, Miralles ha proposat la creació d’un pla d’ajudes i l’establiment d’estratègies de col·laboració pública i privada.
La formació també s’ha referit durant la reunió de poble al funcionariat. Miralles ha subratllat que “és molt necessària la modernització de la nostra administració comunal i una gestió acurada i transparent dels nostres recursos públics. La transformació de la nostra parròquia no és una tasca senzilla”.
En aquest sentit, Miralles i la candidata a cònsol menor, Carol Caubet han desenvolupat els diversos aspectes del programa que passen per la creació de més espais verds i de lleure, la posada en marxa d’un programa anual de fires i activitats culturals amb la implementació d’un pla de manteniment i millora dels espais comuns.
Caubet creu que Sant Julià de Lòria “s’ha de convertir en el referent cultural del país” a banda d’una “veritable ciutat universitària”. La potenciació del comerç local, el respecte pel medi ambient i la millora de la qualitat de vida de la gent gran han estat altres aspectes que han apuntat els candidats.