Així, i segons ho ha informat el centre, aquests nou estudiants -de segon o tercer curs- donen una nova embranzida a la internacionalització del projecte. Es troben a universitats del Canadà, Finlàndia, Xipre, Portugal, França i Espanya. Tots ells s’afegeixen als 12 en total que van realitzar les seves estades de mobilitat el curs passat (sumant els dos semestres), doblant ja aleshores les magnituds del període anterior.
Des de la Universitat, s’ha volgut destacar que es promou aquesta mobilitat de forma bidireccional. És a dir, també hi ha alumnes estrangers que poden cursar un semestre a Andorra. Per això, té signats convenis acadèmics amb una cinquantena de centres d’arreu del món que permeten aquests intercanvis. En total, els estudiants disposen de 320 places de mobilitat: 12 a Àfrica, 119 a Amèrica, 35 a Àsia i 154 a Europa.
A més, per facilitar al màxim que els estudiants de l’UdA puguin viure l’experiència de cursar un semestre en una altra universitat, s’atorguen cada any ajuts a la mobilitat. S’aposta, a més, per la ‘internacionalització a casa’, promovent experiències en línia i altres activitats.
A banda dels estudiants, l’UdA també promou la mobilitat internacional del personal dins la mateixa xarxa d’universitats sòcies. En els darrers 10 anys, hi ha hagut 25 estades de mobilitat de persones provinents principalment de centres de la Xarxa Vives. Des de l’any 2022, els membres del personal també gaudeixen d’ajuts per fer estades curtes a l’estranger i des d’aleshores s’han fet mobilitats a universitats de Lleida, Montpeller, Perpinyà, San Marino, Liechtenstein, Cranbrook (Canadà) i Sàsser (Itàlia).