Habitualment té lloc a finals d'abril o principis de maig i s'adreça als alumnes de primer de batxillerat. Aquest any no s'ha pogut dur a terme en les dates de sempre i no es descarta efectuar-la el mes de setembre però dirigida als alumnes de segon de batxillerat.
La jornada comença amb una presentació i un espectacle de monòlegs científics, després del qual es realitza un dinar de germanor a la plaça de la Germandat. Els alumnes també tenen a la seva disposició diversos punts d’informació dels diferents estudis que ofereix la Universitat, tot visitant les instal·lacions del campus, i participen als tallers que hi ha programats: màgia matemàtica, drons i robòtica.
La Diada arriba enguany a la setzena edició i reuneix entre 300 i 400 alumnes dels tres sistemes educatius. Aquest any, però, la pandèmia i les posteriors mesures fan difícil la seva celebració. Les formacions reglades presencials que s’hi poden cursar són els bàtxelors en Ciències de l’educació, Informàtica, Infermeria i Administració d’empreses. Totes quatre són formacions de primer cicle universitari d’una durada de tres anys. A més, l’UdA també ofereix una formació professional de grau superior en Administració i finances d’una durada de dos anys.
Comentaris