“És la primera producció pròpia d’un musical a casa nostra, i això és una gran notícia no només a escala de programació cultural d’Encamp, sinó a escala nacional”, ha manifestat el conseller de cultura de la parròquia, Joan Sans. Una proposta que “és tot un repte”, ha indicat el codirector del Cor Rock d’Encamp, Gil Blasi, sobre el musical que portaran a terme. “És tot en directe, s’ha de treballar molt més seriosament, individualment, grupalment, les coreografies, els diàlegs, l’escenografia i això és tot un repte per nosaltres perquè sortim de la zona de confort de les actuacions habituals”, ha manifestat, segons recull l’Agència de Notícies Andorrana.
L’organització tampoc no ha estat senzilla. “Ens ha sigut molt complicat de decidir-nos per quins alumnes elegir, hem fet càstings de veu, d’expressió, i d’interpretació teatral a tots els alumnes del cor”, ha explicat Blasi tot afegint que els han fet interpretar un troç d’una de les cançons del musical per veure com es desenvolupaven. L’obra està inspirada en el curtmetratge ‘I want to sing’, que van interpretar els alumnes del cor ara fa uns anys i que va ser dirigida pel director Hèctor Romance. A ‘L’ombra dels colors’ hi participaran una cinquantena d’intèrprets d’entre primer i quart de segona ensenyança.
Es tracta d’una peça que reflexiona sobre l’actualitat que tenim en el món pel que fa a la política
La representació tornarà a comptar amb la direcció artística Romance. “La idea era d’aquest videoclip que havíem fet estirar el xiclet i fer un musical”, ha argumentat Romance. El cor va crear una estructura i la lletra de les cançons i el director es va encarregar d’enllaçar totes les cançons i crear una història, informa l’Agència de Notícies, tot apuntant que es tracta d’una peça que reflexiona sobre l’actualitat que tenim en el món pel que fa a la política. “Ens hem inspirat en aquest entorn de guerres i de polítics que ens mouen com marionetes”, ha afegit el dramaturg i director artístic del musical, Hèctor Romance.
L’obra comptarà amb la música en directe de la Fundació ONCA, i alhora hi haurà artistes del grup Anyway, la qual cosa permetrà combinar la música clàssica i també la de rock. “La música començarà molt bé, però es tornarà molt dramàtica perquè l’obra té una part de molta tensió i foscor”, ha manifestat Gumí, afegint que ha intentat “que la música reflectís totes les emocions”.
Comentaris