La nova gerent de la Fundació Privada AR+I és llicenciada en Biotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. També té un màster en gestió de la Biotecnologia per ALITER, un altre en gestió de l’Emprenedoria i la Innovació per la Universitat de Barcelona i un Programa de Desenvolupament Directiu per la IESE Business School. D’aquesta forma, supleix la marxa de Marc Pons, que fa mesos va renunciar per motius laborals.
Des de la mateixa entitat s’ha volgut posar en relleu que l’arribada a la gerència per part d’Arroyo és el resultat “d’un procés de selecció iniciat després de l’anunci publicat al BOPA l’1 de març del 2023, que ha dut a terme l’empresa Gamma Management”. El seu mandat serà de cinc anys, seguint el que preveu la Llei de creació de la Fundació Privada del Sector Públic Andorra Recerca i Innovació. No deixa de sobtar, però, que el nomenament s’hagi produït quan faltaven pocs dies perquè els ministres que van validar la decisió deixessin el seu càrrec.
Des de la Fundació,, s’ha volgut destacar que Arroyo “compta amb una àmplia experiència en la recerca i en la gestió tècnica i financera de projectes de recerca en biotecnologia, biomedicina, genòmica i eHealth, tant des d’empreses privades del sector farmacèutic i biotecnològic”, entre elles Sanofi, Oryzon Genomics o Werfen. També ha treballat a centres públics com el CISTIB (Center for Computational Imaging & Simulation Technologies in Biomedicine) de la Universitat Pompeu Fabra.
Arroyo ha estat la impulsora de la creació del Clúster ACTINN (d’Innovació i Noves tecnologies d’Andorra) del qual va ser manager durant els seus 3 primers anys d’arrencada. És cofundadora i presidenta de l’Associació de Biotecnologia d’Andorra. El 2019 es va incorporar a Actuatech. A l’inici de la pandèmia va formar part de l’equip tècnic de gestió de la Covid-19 i va ser membre del comitè científic Sars-CoV-2. Fins al seu nomenament com a gerent era coordinadora de l’Agència d’Innovació i Relacions Internacionals d’AR+I.